Tommy Tomato

Gratis groente lunch!


Als een van de eerste scholen in Nederland, krijgen de kinderen van de Zeppelin de kans om in de klas te lunchen met een warme gezonde maaltijd. Naar aanleiding van positieve ervaringen bij een aantal scholen in Haarlem, start De Zeppelin een pilot met een warme groente-lunch in de klas. Verschillende onderzoeken wijzen uit dat een gezonde lunch positieve effecten heeft op o.a. het (over)gewicht van kinderen, het pestgedrag in de klas en de prestaties op school. 

De Zeppelin werkt hierbij samen met TommyTomato, die de gezonde lunches, warm en hapklaar tot aan het klaslokaal levert. Ouders kunnen hun kinderen inschrijven voor een pilot. Dat bestaat uit een gratis(!) proeflunch, waarna uw kind 4 weken lang, 1 dag per week een warme gezonde lunch krijgt geleverd. De lunch bevat een groot deel van de dagelijks benodigde hoeveelheid groenten voor uw kind, varieert wekelijks en is altijd vegetarisch. De kosten van een lunch (na de gratis proeflunch) bedragen €2,50 per maaltijd.

Wilt u voor uw kind een gratis proeflunch? Meld u kind aan hier aan:

https://leden.tommytomato.nl/aanmelden

Meer informatie vindt u ook op https://leden.tommytomato.nl/

Stichting TommyTomato

Speciaal voor ouders die het niet (geheel) kunnen betalen is er de Stichting TommyTomato! De stichting vult het bedrag aan zodat ieder kind leert zo gezond mogelijk te eten.

Wilt u gebruik maken van de stichting? Meld u kind dan hier aan:

https://leden.tommytomato.nl/stichting

Media
  • Tommy tomato