TOP voorproefje op de middelbare school

Dankzij het Talent Ontwikkels Project komen onze leerlingen al heel jong in aanraking met de beroepen van hún toekomst. Het gehele schooljaar door "werken" onze leerlingen in drie winkels (of ondernemingen) uit de richting horeca, zorg of techniek. Dit zijn precies de richtingen die de leerlingen op de middelbare school ook weer tegenkomen. Ze zijn dus al een stuk beter voorbereid op het voortgezet onderwijs. Op de Zeppelin ontdekken leerlingen al jong waar hun talent en passie ligt omdat ze vanaf hun kleutertijd in aanraking komen met verschillende beroepen. De ene leerling vindt het werken in de horeca leuk en een ander is enthousiast over een technische winkel zo maken de leerlingen kennis met verschillende beroepsgroepen. Lees hier verder

TOP

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties

Er zijn geen items gevonden.

 

Alle content

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Kerstdiner Straaljager groep 7/8 2017 Heerlijk gegeten van alle lekkere hapjes... bedankt ouders,opa’s,oma’s en kinderen! Lees meer »
5 dec 2017 Surprises in groep Straaljager Het was een gezellige dag in groep 7/8. En wat een prachtige surprises! Ook dank aan alle hulpsi ... Lees meer »
Op bezoek in het bejaardencentrum! Groep Straaljager gaat één keer per maand op bezoek in het bejaardencentrum. Het is een geweldig ... Lees meer »
Opening fietsenwinkel TOP groep 7/8 Juf Inge knipte het lint door bij de opening van onze fietsenwinkel! Lees meer »
afsluiting boekenweek 2017 De leerlingen van groep 7/8 houden van griezelen! Lees meer »
de kinderboekenweek Lees meer »
reigers Lees meer »
TOP: de bakkerij Lees meer »
wie zijn wij Lees meer »
TOP de kinderen oefenen in hun bakkerij Lees meer »
Opening TOP (video) Lees meer »
TOP: De fietsenwinkel Lees meer »
ieder kind is uniek Op SBO De Zeppelin krijgt uw kind veel aandacht. De groepen zijn aanzienlijk kleiner dan in het ... Lees meer »
Klein en fijn om er te zijn De Zeppelin is een kleine school voor speciaal basisonderwijs (SBO) in een groene en rustige omg ... Lees meer »
Oefentips voor topo In dit artikel heeft de juf een aantal handige oefentips voor topografie geplaatst. ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste